Frigul nu-i sperie! O familie de oameni ai străzii și-a făcut un adăpost lângă blocurile de pe Calea Dorobanților din Cluj: „Vrem evacuarea lor”


Persoanele fără adăpost nu încetează să le facă zile negre clujenilor. O familie de oameni ai străzii și-a improvizat un adăpost în spatele unui bloc de pe Calea Dorobanților din Cluj. 

Locatarii din zonă susțin că sunt deranjați de prezența acestor indivizi și au solicitat autorităților locale să intervină pentru relocarea lor într-un centru social. 

O femeie care locuiește în blocul cu pricina susține că situația afectează liniștea, curățenia și siguranța cartierului. 

De câteva zile/săptămâni, o familie de oameni ai străzii  s-a instalat în zona garajelor și pe spațiul verde din spatele blocului. Aceștia au ridicat adăposturi improvizate și petrec mult timp în această zonă, creând disconfort locatarilor din zonă.

Situația afectează liniștea publică și aspectul curat și civilizația al cartierului. Totodată, suntem preocupați de condițiile igienico-sanitare, de riscul apariției unor eventuale conflicte sau incidente neplăcute, precum și de deteriorare a spațiilor comune și a zonei verzi din cauza ocupării ilegale.

Prin prezenta, solicit respectuos o intervenție promptă din partea autorităților competente pentru a rezolva această situație și a restabili ordinea în zonă. Vă rog să luați măsurile necesare pentru evacuarea acestei familii și relocarea lor în centru social adecvat, dacă este cazul”, a semnalat o clujeancă 

Din păcate, în ciuda faptului că temperaturile au scăzut considerabil, oamenii străzii din Cluj-Napoca nu au de gând să se retragă în adăposturile puse la dispoziție de autoritățile publice sau asociații și continuă să-și facă veacul pe străzi.

Comentarii Facebook