Încă o intersecție din Florești intră în șantier! Apar noi benzi de circulație, stații de autobuz și locuri de parcare


Intersecția de pe strada Răzoare din Florești se află în plin proces de modernizare. Primarul Bogdan Pivariu a transmis că au fost turnați parapeții de susținere, iar traseul noului trotuar a fost pregătit. 

Proiectul va schimba radical intersecția. Sensul unic se va modifica, iar șoferii vor putea circula pe două sensuri, după ce gardul din intersecție va fi dărâmat. 

Astfel, autobuzele vor avea acces pe strada Răzoare și vor fi amenajate două stații noi de autobuz. De asemenea, proiectul prevede realizarea unor stații de încărcare pentru mașini electrice și zece parcări noi. 

Proiectul de lărgire și modernizare a intersecției de la Răzoare este în plină desfășurare!

S-au turnat deja pereții de susținere și avem pregătit traseul noului trotuar. Se va modifica sensul unic actual, iar traficul se va desfășura pe două sensuri. 

În zilele următoare, vom lărgi efectiv intersecția prin dărâmarea gardului din intersecție, fapt ce va permite autobuzelor să aibă acces pe strada Răzoare. Pe acest traseu vor fi amenajate două stații noi de autobuz, stații de încărcare pentru mașini electrice și zece parcări noi. 

Acest proiect reprezintă un nou pas spre fluidizarea traficului în Florești!”, a transmis primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.  

Comentarii Facebook