Duminica 8 Septembrie

La Cluj, Boc face poze cu lopata/ La Oradea, Bolojan a terminat demult centura și face al doilea inel metropolitan- Adrian Oros


VIDEO La Cluj facem poze cu lopata și chemăm un guvern întreg la nimic/ La Oradea centura e gata demult și se face al doilea inel metropolitan de 17 km

Adrian Oros, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Cluj, îi cheamă pe clujeni la vot, ca să trimită acasă liderii actuali ai administrației locale.  Senatorul Oros susține că prea multe proiecte importante ale Clujului sunt doar pe hârtie sau doar în videoclipuri, în timp ce în județul vecin- Bihor, Ilie Bolojan, a demostrat că toate proiectele despre care la Cluj doar vorbim de ani de zile, acolo se fac sau sunt gata demult.

Unul dintre exemplele relevante este cel al parcurilor industriale: în timp ce la Cluj două parcuri iindustriale sunt puse pe pauză, la Bihor, Bolojan a finalizat trei și mai construiește încă patru. Dar off-ul cel mai mare al Clujului, centura metropolitană, pentru care pare că la Cluj nu se găsește nicio soluție, la Oradea e gata demult și se lucrează deja la al doilea inel metropolitan care va avea 17 km.  

„Încă patru ani și ne duc în liga mică”

”Încă patru ani cu ei și ne duc în liga mica. De 20 de ani ne promit parcuri industrial, spitale, centură, metro. Doar minciuni. Oamenii s-au săturat. Nu mai doresc rezultate mici și istorii de success pe paginile de socializare ale lui Boc sau ale lui Tișe sau în ziarele de partid. În timp ce Boc și Tișe fac poze cu lopata și duc jumătate de Guvern la inaugurarea unei bretele de 2 km, Bolojan a terminat demult centura și s-a apucat de al doilea inel metropolitan care are o lungime de 17 km. În timp ce boc face flotări, iar Tișe cheltuie sute de milioane pe un munte de gunoi neecologizat, Bolojan a făcut un campus universitar. În timp ce Tișe a îngropat două parcuri industriale, Bolojan a finalizat trei și mai construiește încă patru. În timp ce Tișe a inaugurat două videoclipuri cu spitale universitare, Bolojan face pasaje și centuri ocolitoare pentru fiecare localitate mai mare. Oamenii, nu mai pot fi prostiți. Clujenii nu trăiesc în videoclipurile lui Tișe și ale lui Boc. Trăiesc în realitatea pe care baronii din fruntea primăriei și a județului încearcă să o ascundă. Cei care v-ați săturat de promisiuni, cei care vă doriți o schimbare , haideți pe 9 iunie la vot . Să-i trimitem acasă și să ne apucăm de treabă”,a declarat Adrian Oros, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Cluj. 



Comentarii Facebook