Miercuri 9 Octombrie

La numai 2 luni după reparații, o stradă din Cluj-Napoca arată ca după război: „Arată la fel ca înainte de lucrări, adică deplorabil”


La numai două luni după ce strada Soporului din Cluj-Napoca a fost reparată parțial, locuitorii din zonă susțin că drumul se află din nou într-o stare deplorabilă. 

Oamenii susțin că problemele se datorează lucrărilor de slabă calitate, iar trafic intens al vehiculelor de mare tonaj, care circulă zilnic pe această arteră înrăutățește situația.

Acum 2 luni s-a peticit și doar parțial str. Soporului. Acum, în urma lucrărilor de proastă calitate și a mașinilor de mare tonaj care circulă zilnic pe aceste străzi, arată la fel ca înainte de lucrări, adică deplorabil.

Cum este posibil și ce să mai facem să ne asigurați și nouă un drum decent pe care să circulăm?”, a semnalat un clujean. 

Clujenii din Sopor  sunt nemulțumiți că, în ciuda lucrărilor recente, drumul se deteriorează pe zi ce trece și nu oferă condiții decente de circulație.

Ei au solicitat Primăriei Cluj-Napoca o refacere completă și de durată a drumului, însă municipalitatea oferă numai răspunsuri „standard”: „Locația este inclusă în programele de întreținere desfășurate la nivelul Municipalității”.

*Fotografie cu caracter ilustrativ!

Comentarii Facebook