Miercuri 16 Octombrie

Locatarii unui bloc din Mănăștur, scoși din minți de un vecin care-și renovează apartamentul: „Încep la 5 dimineața și lucrează până la 1 noaptea”


Locatarii unui bloc din cartierul Mănăștur, Cluj-Napoca, au ajuns la capătul răbdării din cauza unor lucrări de renovare care au loc într-un apartament. Oamenii spun că zgomotul provocat de echipele de muncitori începe în zorii zilei, la ora 5 dimineața, și se prelungește până târziu în noapte, uneori chiar și după miezul nopții, afectându-le serios calitatea vieții.

Locatarii susțin că au încercat să ia legătura cu vecinul care efectuează lucrările, dar fără succes. În aceeași situație ar fi și administratorul blocului care a relatat că nu cunoaște detalii despre cine efectuează renovările. 

Nici autoritățile nu au intervenit până acum, deși legea prevede intervale stricte în care astfel de activități sunt permise.

De o lună de zile se fac niște lucrări într-un apartament de pe Parâng, cam la etajul 8 sau 9, pe partea stângă a palierului. Problema este că încep să lucreze de la ora 5 dimineață până la orele 24 și de multe ori chiar până la 1 noapte.

Doamna administrator spune că nu știe cine lucrează, dar efectiv suntem terorizați! Nu știu cum, dar vă rugăm să încercați să rezolvați problema!”, a semnalat un clujean. 

Comentarii Facebook