Locuitorii de pe strada Mamaia din Cluj se simt luați la mișto: „Să vă fie rușine pentru proiectul făcut în bătaie de joc, din banii publici”


Un locuitor al străzii Mamaia din Cluj-Napoca a criticat dur modul în care Primăria gestionează traficul din zonă, acuzând că soluțiile propuse de autorități nu sunt eficiente și afectează sănătatea și confortul clujenilor. 

Bărbatul susține că proiectul a eșuat, iar locuitorii de pe strada Mamaia simt că au fost trași pe sfoară de municipalitate. 

Conform reclamației înaintate de bărbat, strada este mult prea îngustă și pavimentul din piatră cubică montată în nisip se „descompune”. Cu toate acestea, drumul este utilizat ca axă principală de circulație pe direcția vest-est. Prin urmare, poluarea cu particule de praf și noxe este la ordinea zilei. Mai mult, din cauza traficului intens, oamenii din zonă sunt afectați de trepidațiile produse de mașini.

Clujeanul a mai precizat că măsurile luate de Primărie nu doar că nu rezolvă problema, ci agravează situația, afectând calitatea vieții locuitorilor din zonă. El a cerut o regândire a soluțiilor de trafic și un studiu serios înainte de implementarea altor proiecte.

Bătaie de joc la adresa locuitorilor străzii Mamaia. Poluare de la traficul permanent dirijat de Primăria Cluj pe o stradă-alee îngustă, a mașinilor cu deplasare pe axa vest-est. Poluarea este rezultată din praful de pe stradă (piatră cubică montată în nisip) noxe auto și trepidații continue. Limitatorul de înălțime e o glumă. Face cineva un studiu de trafic înainte să vină cu așa zise soluții?? Să vă fie rușine pentru proiectul realizat în bătaie de joc, din banii publici!”, a semnalat un clujean. 


Comentarii Facebook