Lucrări de asfaltare pe o stradă din Florești! Traseul autobuzului M22, deviat temporar


Primăria Comunei Florești a anunțat că traseul liniei M22 va fi deviat temporar sâmbătă, 10 august, din cauza lucrărilor de asfaltare de pe sectorul DN 1 - strada Dumitru Tăuțan. 

Potrivit anunțului, asfaltarea se realizează pe ambele benzi de circulație  ale drumului național, pe sensul de mers spre Cluj-Napoca. Lucrările vor fi demarate în intervalul orar 06:00-10:00. 

În acest interval, autobuzul M22 va circula pe DN și va efectua întoarcerea în sensul giratoriu de la Luna de Sus, iar călătorii vor fi preluați din stații de pe drumul național.

Rutele alternative recomandate de Primăria Florești sunt strada Dumitru Mocanu spre Eroilor și strada Petuniei. 

Primăria informează că în cursul zilei de sâmbătă 10 august a.c., sunt programate lucrări de asfaltare pe sectorul de drum național DN1 E60 pe porțiunea cuprinsă în Proiectul de sistematizare rutieră, între străzile D Tăuțan-DN1. 

Asfaltarea se realizează pe DN, pe ambele benzi de circulație pe sensul de mers spre Cluj-Napoca, în intervalul orar 06:00-10:00.

Având în vedere că pentru câteva ore nu va fi posibil accesul dinspre / spre strada Dumitru Tăuțan, pentru siguranța participanților la trafic va fi deviat în acest interval și traseul cursei CTP M22 - care va circula pe DN și va efectua întoarcerea în sensul giratoriu de la Luna de Sus, iar călătorii vor fi preluați din stații de pe drumul național. Poliția locală a afișat informări în stațiile liniei M22.

Vă rugăm folosiți rute alternative pentru aproximativ 4 ore, pe străzile D. Mocanu spre Eroilor, respectiv spre Petuniei, în cursul zilei de sâmbătă, pentru ca lucrările să fie efectuate cu rapiditate și numărul locuitorilor afectați  cât mai scăzut. 

Circulația se va efectua dirijat, pentru eficientizarea deplasării tuturor participanților la trafic și pentru siguranța rutieră. 

Vă mulțumim pentru înțelegere.”,  au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook