Duminica 8 Septembrie

„Lucrurile bune să se adune la Cluj: Am votat pentru un oraș ca afară/ Iar Clujul este pe cale să devină un oraș ca afară!”- Emil Boc, primar Cluj


Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boca mers astăzi la secția de votare din cartierul clujean Zorilor, acolo unde este arondat, împreună cu soția. Edilul este foarte încrezător în viitorul Clujului.  

În declarația sa la ieșirea de la urne, Boc a subliniat importanța transformării Clujului într-un model european și a reafirmat angajamentul pentru o Românie puternică în cadrul Uniunii Europene.

"Lucrurile bune să se adune la Cluj: Am votat pentru un oraș ca afară, pentru că dacă dorim o țară ca afară, trebuie, în primul rând, să avem un oraș ca afară. Iar Clujul este pe cale să devină un oraș ca afară, un oraș pe care să și-l dorească românii", a declarat Emil Boc la ieșirea de la vot.

El a continuat subliniind importanța integrării europene și a cooperării internaționale: "Am votat pentru o Românie puternică în Europa și o Europă puternică, pentru că doar o Europă puternică poate să ne asigure în continuare pace, libertate de mișcare și acces la prosperitate."

Declarațiile lui Emil Boc reflectă viziunea sa pentru un Cluj , un oraș care să inspire și să ofere oportunități cetățenilor săi. De asemenea, el și-a exprimat convingerea că o Românie activă și influentă în Uniunea Europeană este esențială pentru asigurarea unui viitor prosper și sigur pentru toți românii.

VEZI VIDEO declarația primarului Emil Boc la ieșirea de la urne


Comentarii Facebook