„Metroul clujean, o altă minciună electorală”/Populismul ieftin ne-a costat 300 milioane de euro din PNRR!- Senator Adrian Oros


Metroul clujean, o altă minciună electorală!

Senatorul clujean Adrian Oros trage un semnal de alarmă privind promisiunile grandioase și nerealizabile făcute de autoritățile locale și guvernul actual. El acuză administrația condusă de Emil Boc de „populism ieftin” și de incapacitatea de a accesa cele 300 de milioane de euro din fondurile PNRR pentru construcția metroului clujean.

„În iunie, în pragul alegerilor, Boc conectase deja metroul cu trenul metropolitan și ne spunea că vom avea o stație la aeroport. Deși nu avem nici metrou, nici tren metropolitan!", a declarat Oros, ironizând promisiunile făcute în campania electorală.

Acesta a reamintit și de momentul în care, cu doar o zi înainte de alegeri, în toiul nopții, Boc a prezentat un video spectaculos cu toate stațiile de metrou. Însă, senatorul atrage atenția că, în realitate, pe șantier „nu se întâmplă nimic”, iar responsabilii din coaliție „își pasează pisica moartă de la unul la altul”.

„După ce toți și-au făcut poze cu lopata și au adus jumătate de guvern la inaugurări electorale, acum dau din colț în colț”, a concluzionat senatorul, vizibil nemulțumit de stadiul proiectului.

Iată declarația integrală a senatorului Adrian Oros:

„Metroul clujean , o altă minciună electorală ‼️ Populismul ieftin, pe care îl vinde Boc de peste 20 de ani și incapacitatea guvernului de repetenți au făcut să se piardă cei 300 milioane euro din PNRR pentru  construcția metroului clujean. În iunie, în pragul alegerilor,  Boc conectase deja metroul cu trenul metropolitan și ne spunea ca vom avea o stație la aeroport. Deși nu avem NICI METROU, NICI TREN METROPOLITAN‼️ Mai mult în ultima zi de campanie electorală, în toiul nopții, Boc a prezentat un video cu toate stațiile de metrou. După ce toți și-au făcut poze cu lopata, și au venit jumătate guvernul la inaugurările electorale, acum o dau din colț în colț. În realitate, pe șantier nu se întâmplă nimic , iar ei își pasează pisica moartă de la unul la altul. În COALIȚIE”.


Comentarii Facebook