Duminica 8 Septembrie

Mihai Chirica, PNL, câștigă un nou mandat la Primăria Iași: A obținut peste 32% dintre voturi


După numărătoarea a peste 95% dintre voturi, Mihai Chirica a câștigat un nou mandat la Primăria Iașului, adunând peste 32% dintre voturi.

Adversarul principal al liberalului a fost Marius Bodea, de la ADU, care a adunat aproape 26%, iar pe locul trei se află Cosette Chichirău. Pe locul patru se clasează Bogdan Balanișcu, iar pe locul cinci Tudor Ciuhodaru.

Astfel, Mihai Chirica se îndreaptă înspre cel de-al treilea mandat consecutiv, după cele din 2016 - 2020 și 2020 - 2024.

În ceea ce privește Consiliul Județean, Costel Alexe, PNL, conduce cu aproximativ 2%, fiind într-o luptă strânsă cu adversarul său de la PSD, Bogdan Cojocaru.

„Am votat pentru un Iaşi european, care se dezvoltă şi devine tot mai frumos. Am votat pentru România europeană, pentru Vest, pentru că aceasta este direcţia corectă. Am votat pentru decenţă şi normalitate, pentru continuitatea lucrurilor bune care au avut loc în Iaşi. Cred că ieşenii sunt pe un drum bun.

Viaţa fiecărui ieşean se simte că este mai bună de un scrutin la altul. Sunt convins că putem merge mai departe. Putem face ca lucrurile să-şi continue cursul pe care au intrat şi să aibă fiecare o viaţă mai bună. Îndemn toţi ieşenii să vină la vot, este un moment important pentru comunitatea noastră. Este ziua în care alegem viitorul copiilor noştri", a transmis primarul Mihai Chirica.





Comentarii Facebook