Mircea Giurgiu: "Curtea Constitutionala a judecat corect, cel putin in ceea ce priveste pensiile"

Deputatul PDL de Cluj Mircea Giurgiu crede ca decizia Curtii Constitutionale, care a declarat neconstitutionala reducerea pensiilor cu 15%, este corecta.

 

"S-a dovedit ca Curtea Constitutionala a judecat corect, cel putin in ceea ce priveste pensiile", a declarat Mircea Giurgiu la Realitatea Tv. Deputatul clujean a fost unul dintre putinii PDL-isti care a votat motiunea de cenzura initiata de PSD impotriva masurilor de austeritate impuse de Guvern. "Eu am votat impotriva acestor masuri, de reducere a salariilor, a pensiilor, nu impotriva Guvernului", a mai spus Giurgiu.

 

"Eu am sperat, si am spus-o si in public, ca membrii Curtii Constitutionale, indiferent de cine au fost propusi, sa-si faca datoria si sa respecte drepturile omului. Aceasta speranta mica a fost confirmata", a declarat deputatul clujean.

 

Mircea Giurgiu a fost la un pas sa fie dat afara din partid, dupa ce a votat motiunea Opozitiei. Alti colegi de-ai lui, care au votat motiunea, precum Teo Trandafir sau Daniel Oajdea, au fost propusi pentru excludere. Motiunea fost votata de sase PDL-isti: Mircea Giurgiu, Teo Trandafir, Clement Negrut, Georgica Severin, Petru Filip si Viorel Badea.

Comentarii Facebook