Vineri 18 Octombrie

Mirosul insuportabil a revenit în Cluj-Napoca: „Îți mută nasul din loc”/ „Am crezut că am călcat în rahat”


Mirosul pestilențial a revenit în Cluj-Napoca, acesta fiind resimțit în centrul orașului, dar și în cartierele Mărăști, Someșeni și Grigorescu. În ciuda faptului că temperaturile au scăzut, duhoarea care revine periodic în orașul de cinci stele nu este influențată de acest factor. 

„Miresmele” care au terorizat clujenii în ultimii ani au fost semnalate încă de joi, 17 octombrie. Mai multe persoane au discutat despre problemă pe rețelele de socializare, exprimându-și nemulțumirea: 

Nu știu cât de sănătos este, dar miroase de la groapa de gunoi de-ți mută nasul din loc. Suntem în pragul singularității AI și la noi în Cluj încă mai avem probleme majore cu calitatea aerului. Pe de o parte din cauza mașinilor, pe de altă parte din cauza gropii de gunoi. Trist.

V-a zis tovarășul clar, nu înțeleg cum nu înțelegeți? Deci, în Cluj-Napoca, colectarea gunoaielor și rampa de gunoi sunt la standarde EUROPENE, nu de la gunoaie miroase! Sursa mirosurilor sunt terenurile din satele învecinate, care sunt efectiv încontinuu îmbogățite cu îngrășământ, daaah!

Da, și în Mărăști și în Gheorgheni.

S-a mai zis. Nu pute. Miroase a progres, prosperitate și bogăție. Vorbind de asta, +15% la chirii pentru această miasmă de succes.

Da, am crezut ieri că am călcat în rahat, dar după mi-am dat seama că e doar miros de Cluj.

Am ieșit să iau un pachet de la curier și am crezut că am călcat în rahat.

Încep săpăturile la metrou din Pata Rât.”.

Comentarii Facebook