Noi probleme pe strada Uliului! O altă porțiune a străzii e pe cale să cedeze: „Drumul începe să se rupă în două”


Situația de pe strada Uliului din Cluj-Napoca devine din ce în ce mai gravă. După ce, la începutul lunii mai, o bună bucată a drumului s-a surpat din cauza alunecărilor de teren, o altă porțiune a străzii e pe cale să cedeze. 

Un clujean susține că drumul urmează să se rupă în două, din cauza camioanelor care transportă materiale pentru lucrările de consolidare de la numărul 90. 

De această dată, problemele au fost semnalate în proximitatea numerelor 141-145, fiind vorba despre o porțiune de aproximativ 50 de metri. 

Clujeanul susține că, în mai multe locuri, asfaltul s-a fărâmițat și deja se amestecă cu molozul. 

Pe strada. Uliului la nr.141-145 drumul are tendința să alunece! În acest moment, în această zonă pe o lungime de aproximativ 50 metri drumul începe să se rupă în două, pe partea stângă în urcare, din cauza cifelor și basculelor care transportă materiale pentru consolidarea străzii la nr. 90. La fel, vă aduc la cunoștință că pe toată lungimea drumului de la numărul 90 și pana la capătul străzi din partea de sus, drumul este pe cale să cedeze în totalitate, în zeci de locuri asfaltul s-a fărâmițat și deja se amestecă cu molozul! Vă rog să luați măsurile care se impun!”, a relatat un clujean. 

Primăria Cluj-Napoca a relatat că situația străzii este analizată de departamentul de specialitate. 

Situația este în analiza departamentului de specialitate. Mulțumim pentru colaborare!”, au informat reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook