Duminica 8 Septembrie

Numărătoare paralelă: Alin Tișe, peste 40% pentru șefia Consiliului Județean, peste scorul obținut de partid, PNL numai 34%


​​Numărătoarea paralelă a partidelor este aproape de final, iar voturile arată că Alin Tișe a câștigat președinția Consiliului Județean Cluj cu un scor de peste 40%, în timp ce partidul său, PNL, are un scor mult sub estimările preconizate, respectiv doar 34%. 

Liberalii mizau să scoată la Cluj, aproximativ 50%, pentru a avea asigurată o majoritate confortabilă în forul administrativ județean.

La nivel de județ, pe locul al doilea se poziționează UDMR cu 17,5%. USR (ADU) întrunește 15%, PSD 12%, iar AUR 9,72%

Precizăm că acestea sunt date estimative după numărarea a circa 80 % din secțiile de votare

„Am votat pentru continuarea dezvoltării județului Cluj, pentru o viață mai bună în orice zonă a județului nostru. Pentru un Cluj puternic, într-o Românie puternică! De votul fiecăruia dintre noi depinde cum va fi reprezentat județul Cluj, așa că vă îndemn pe fiecare dintre dumneavoastră să vă implicați și să vă faceți auzită vocea prin vot!”, declara Alin Tișe, la ieşirea din secţia de vot.

Potrivit numărătorii paralele, Alin Tișe (PNL) conduce cu 40% din voturi, urmat de Adrian Oros (ADU) cu 17% și Alexandru Cordoș (PSD) cu 16,25%. 

Comentarii Facebook