Vineri 18 Octombrie

Oamenii străzii fac ravagii peste drum de Iulius Mall Cluj-Napoca: „Toată mizeria se scurge pe străduță în jos și mirosul este insuportabil”


În ciuda faptului că temperaturile au scăzut considerabil, oamenii străzii din Cluj-Napoca nu au de gând să se retragă în adăposturile puse la dispoziție de autoritățile publice sau asociații și continuă să-și facă veacul pe străzi. 

Din păcate, pe lângă cerșetorie, persoanele fără adăpost se întrețin din reciclarea sticlelor sau a PET-urilor cu garanție pe care le adună din coșurile de gunoi sau tomberoane. 

Problema este că mulți dintre acești oameni sunt consumatori de alcool sau substanțe interzise și împrăștie deșeurile pe stradă, își fac nevoile pe unde apucă și bagă spaima în locuitorii din zonă. 

Așa s-a întâmplat și pe strada Alexandru Vaida Voevod, în apropierea unui bloc situat vizavi de Iulius Mall Cluj-Napoca. 

O clujeancă susține că persoanele străzii scormonesc în gunoaie, urinează pe stradă, iar toată mizeria se scurge pe trotuare. 

Mai mult, femeia a relatat că aceiași oameni au început să facă mizerie și în parcul din apropiere. 

Aș dori să sesizez faptul că pe străduța de lângă blocul de pe Alexandru Vaida Voevod (vis-a-vis de Iulius Mall), unde sunt tomberoanele, se face o mizerie de nedescris din cauza faptului că este un loc închis, unde mulți intră, scormonesc, își fac nevoile, iar apoi dimineața, când mergem la școală cu copiii, toată mizeria se scurge pe străduță în jos, până în strada principală, și mirosul este insuportabil.

Tot acești oameni, care scot totul din tomberoane și lasă mizerie peste tot, merg și în părculețul de lângă, unde de asemenea fac mizerie și distrug locul de joacă. Aș dori să se poată face ceva în această privință. Mulțumesc!”, a semnalat o clujeancă. 

Comentarii Facebook