Parcările pe trotuare, motiv de ceartă între clujeni! Un locuitor din Dâmbul Rotund cere sprijinul Primăriei Cluj ca să se împace cu un vecin


Un clujean care locuiește pe strada Izvorului din cartierul Dâmbul Rotund a cerut intervenția Primăriei Cluj-Napoca pentru a opri un conflict dintre vecini, ce durează de mai bine de un an. Situația tensionată este generată de persoanele care își parchează mașinile pe trotuare, în fața caselor. 

Având în vedere că majoritatea locuitorilor din zonă și-ar putea parca mașinile în curțile imobilelor lor, oamenii sunt deranjați să vadă că unele persoane preferă să se pună stăpâne pe trotuare. 

Din acest motiv, pietonii trebuie să circule pe carosabil, afectând circulația celorlalte mașini și riscându-și viața în fiecare clipă.

După mai multe sesizări telefonice la Poliția Locală care au rămas în aer, clujeanul a somat Primăria Cluj-Napoca să monteze indicatoare care să interzică parcările pe trotuare, pentru a evita escaladarea conflictelor.

Am făcut încă trei sesizări telefonice la Poliția Locală Cluj-Napoca în decursul anului 2023, însă nu sa luat nici până azi o măsură cu privire la parcarea neregulamentară pe strada Izvorului, în proximitatea numărului 28.

Între vecini nu există niciun fel de înțelegere și suntem într-o stare conflictuală de peste un an, din cauză că strada este îngustă, iar proprietarii refuză să parcheze mașinile pe propria proprietate, lăsându-le parcate pe trotuar sau blocând strada și accesul pe aceasta.

Vă rog să montați indicatoare care să interzică parcarea în acest mod, pentru a evita escaladarea conflictelor.”, a semnalat un clujean.  

Comentarii Facebook