Vineri 11 Octombrie

Parcul Observator din Cluj-Napoca, considerat cel mai scump din România, s-a umplut de indivizi dubioși și a rămas în beznă: „A devenit WC public”


Parcul Observator din cartierul clujean Zorilor, considerat cel mai scump parc din România, s-a umplut de indivizi dubioși. 

Oamenii din zonă susțin că parcul miroase precum un WC public, pentru că atât copiii, cât și persoanele fără adăpost își fac nevoile fără jenă pe o alee lăturalnică a parcului. Mai mult, iluminatul public nu funcționează, iar cei care care se plimbă prin parc după lăsarea serii nu se mai simt în siguranță. 

În noul parc din Zorilor, aleea din spatele magazinului Profi a devenit WC public, nu numai pentru copii, dar și pentru diferite persoane dubioase care își fac veacul prin zonă. Iluminat public nu există și foarte mulți fac nevoile acolo, nu numai seara și în timpul nopții. Vă rog să luați măsurile necesare pentru iluminat și defrișat vegetația care nu este necesară.”, a semnalat un clujean. 

După ce Primăria Cluj-Napoca s-a încăpățânat să exproprieze terenul de 1,2 hectare la afaceristul Sile Pușcaș și a investit peste 1,5 milioane de euro pentru amenajare, valoarea Parcului Zorilor s-ar putea ridica la peste 24,3 de milioane de euro. 

Însă, până în acest moment, nu a fost pronunțată o sentință definitivă în cazul despăgubirilor pe care Primăria Cluj-Napoca trebuie să le plătească afaceristului Sile Pușcaș. 

Comentarii Facebook