Duminica 8 Septembrie

Pe 9 mai Boc declara că a început construcția bazinului din Borhanci. Clujean: „De atunci, buldozerele nu s-au mai mișcat!”


Primarul Emil Boc a intrat în campania electorală și a declarat la mijlocul lunii mai că începe construcția bazinului olimpic din Borhanci. Proiect așteptat de clujeni cu mare interes, asemeni Centurii Metropolitane, trenului metropolitan sau metroului. De atunci însă, „buldozerele nu s-au mai mișcat”, spune un clujean. Nu este pentru prima dată când administrația locală inaugurează cu fast o lucrare ce e departe de a fi începută.

„Pe 9 mai, ne spunea primarul ca "au intrat buldozerele " și începe construcția bazinului din Borhanci de pe strada Bicaz. Și de atunci,buldozerele nu s-au mai mișcat!”, a scris clujeanul pentru „Clujul civic”.

Proiectul bazinului de înot din Borhanci face parte dintr-un proiect mai mare al Primăriei Cluj-Napoca pentru realizarea unui HUB educațional - care include creșă, grădiniță, școală gimnazială, liceu, o zonă de pădure-parc, bază sportivă și străzile aferente. Investiția se ridică 23 milioane de euro.

Proiectul din cartierul Borhanci prevede construirea unei clădiri pe 3 niveluri cu un bazin de înot acoperit, capacitate de 1000 de spectatori și zone dedicate competițiilor sportive de natație. Astfel, sunt cuprinse: bazin olimpic de înot, bazin olimpic de sărituri, zonă de gradene pentru spectatori, zone de agrement, bazin de inițiere, saune, jacuzzi, vestiare și zonă administrativă. 

Comentarii Facebook