Pensiile speciale, singurele rămase neatinse! Reforma pensiilor, o manipulare electorală jalnică!- senatorul clujean Adrian Oros VIDEO


Senatorul clujean Adrian Oros lansează o critică acerbă la adresa reformei pensiilor, pe care o califică drept o „jalnică manipulare electorală” orchestrată de socialiști. Într-o declarație dură, Oros susține că reforma a fost realizată cu „aroganță și superficialitate,” și că promisiunile făcute de guvernare s-au dovedit a fi simple tactici populiste care s-au întors împotriva inițiatorilor.

„Asistăm de doi ani la un concurs penibil de declarații în toată media. Creșterea pensiilor trebuia să vină exact când revoluționarul Ciolacu candida la președinția României, dar minciuna și incompetența i-au trădat,” a declarat Oros.

Senatorul subliniază că, în ciuda promisiunilor, inechitățile persistă, iar mulți pensionari vor avea de suferit cu pensii mai mici. În același timp, el atrage atenția că doar pensiile speciale și salariile celor „privilegiați” au rămas neatinse, oferind o nouă dovadă că România este condusă de „o gașcă de repetenți și mincinoși.”

Oros concluzionează că, în final, „adevărul iese întotdeauna la suprafață,” referindu-se la eșecul reformei ca fiind o lecție amară pentru guvernarea actuală.

„Mult trâmbițata REFORMA a PENSIILOR, făcută cu aroganță și superficialitate, s-a demonstrat că a fost doar o jalnică manipulare electorală. Socialiștilor le-a explodat populismul în față! Asistăm de 2 ani, pe toată media  la un concurs penibil de declarații. Creștere pensiilor trebuia să vină exact când REVOLUȚIONARUL CIOLACU candida la președinția României. Dar minciuna și incompetența i-a trădat. Din păcate inechitățile( nedreptățile) rămân, și mulți vor avea pensii mai mici. Doar pensiile speciale au rămas neatinse. La fel ca salariile specialilor. Românii au încă odată dovada că sunt conduși de o gașcă de repetenți și mincinoși. Adevărul iese întotdeauna la suprafață!”


Comentarii Facebook