Populism fără limite la Cluj! Senatorul Adrian Oros: Boc a declarat că face un bazin olimpic cu numele „David Popovici”, fără să-l întrebe pe sportiv


Senatorul clujean Adrian Oros, președintele Forța Dreptei Cluj, a lansat un atac dur la adresa liderilor politici, acuzându-i de populism excesiv și de încercări lipsite de autenticitate de a se asocia cu performanțele sportivilor români. 

Oros a criticat în mod special decizia primarului Emil Boc de a construi un bazin olimpic la Cluj, pe care intenționează să-l numească „David Popovici”, fără să îl consulte pe tânărul campion.

„Populismul nu are limite în rândul liderilor politici de la putere. E din ce în ce mai onctuos, mai grețos. A devenit principala lor preocupare, uneori singura. 

De zile bune asistăm, cum încearcă cu toții să se cațere pe emoțiile create de Olimpiada de la Paris. Mai toți au făcut declarații sforăitoare și postări cu performanțele lui David Popovici. 

Apoi a apărut Boc și a declarat pionierește că el va face un bazin olimpic pe care o să-l numească David Popovici. Evident fără să-l întrebe pe David”, a declarat Adrian Oros, Președinte Forța Dreptei Cluj.

Senatorul a criticat și alte gesturi similare, menționând că premierul Marcel Ciolacu a anunțat că nu va participa la festivitatea de închidere a Olimpiadei, în semn de protest față de arbitrajul la gimnastică, asta deși nu fusese invitat. Toate aceste acțiuni penibile au loc într-un context în care România se confruntă cu dificultăți economice și sociale majore, iar șansele de redresare par îndepărtate.

„Să nu rămână mai prejos, Ciolacu a declarat ieri că, în semn de protest față de arbitrajul la gimnastică, nu va participa la festivitatea de închidere a Olimpiadei. Unde oricum nu a fost invitat. 

Toate astea, în timp ce România o ia la vale, iar șansele de redresare nu se întrevăd. 

În timp ce Bulaii și Pielenii predau prin universități cursuri extracuriculare de educație sexuală pro bono”, a mai punctat Adrian Oros. 

Comentarii Facebook