Duminica 8 Septembrie

Președintele PNL Cluj Daniel Buda, după primele rezultate ale alegerilor: ,,Vom munci neîncetat pentru a îndeplini promisiunile făcute”


Președintele PNL Cluj, Daniel Buda a făcut primele declarații după alegerile locale și europarlamentare organizate ieri. Rezultatele inițiale îi arată învingători pe Alin Tișe și Emil Boc, ambii membrii PNL Cluj. De asemenea, acesta le-a mulțumit alegătorilor pentru voturi, fiind prezent pe listele pentru alegerile europarlamentare. 

,,Stimați cetățeni,

Vă mulțumim sincer pentru încrederea și susținerea dumneavoastră. Acest rezultat pentru Parlamentul European reprezintă un vot împotriva extremismului și un angajament clar pentru o Românie și o Europă mai puternice, unite și prospere.

De asemenea, vă mulțumim pentru votul acordat în Municipiul Cluj-Napoca și în județul Cluj. Domnul Emil Boc, la conducerea Municipiului Cluj-Napoca, și domnul Alin Tișe, la Consiliul Județean, vor continua dezvoltarea și modernizarea

Vă mulțumim încă o dată pentru sprijinul vostru și vă asigurăm că vom munci neîncetat pentru a îndeplini promisiunile făcute.”, a declarat Daniel Buda.

Amintim că la alegerile europarlamentare din 2024 se estimează că alianța PSD-PNL a obținut un procent de 54%.


Comentarii Facebook