Primăria Cluj cumpără o sală privată de sport din Mănăștur cu 3,6 milioane de euro


Emil Boc a anunțat că Primăria va cumpăra o sală de sport privată din cartierul Mănăștur. Acesta se situează în apropierea Bazei Sportive „La Terenuri”. 

Investiția se ridică la 3.6 milioane euro. Suma finală va fi stabilită după evaluări, având în vedere că pentru obiective sportive legea prevede o procedură de expropriere.

„Dacă noi nu o cumpărăm, se sistează activitățile sportive. Se poate folosi și pentru competiții, este de dimensiunea Sălii Sporturilor Horia Demian, sperăm să obținem și administrarea acesteia. 

Plata se poate face eșalonat, pe parcursul a doi sau trei ani. Azi punem banii în buget pentru a demara procedurile de achiziție. Dorim să o integrăm într-un sistem alături de Sala Polivalentă, de bazele sportive”, a spus Emil Boc.

Clădirea cu 4 etaje are sală de sport, vestiare, sală de masaj și 2 apartamente de locuit. Acolo se desfășoară cursuri sportive de baschet, volei, karate, gimnastică, dar și dansuri.

Firma Oh Sport Complex, deținută de Pașc Vasile și Gabriela Paș (fostă profesoară la Colegiul Economic Iulian Pop), cea care administrează sala, a avut o cifră de afaceri netă în 2023 de 274.520 lei și un profit de net de 159.071 lei, realizat cu un angajat. Tot pe adresa Mărișel nr.17 funcționează și societatea Oh Kineto, înființată în 2022, societatea care a realizat potrivit bilanțului pe 2022, o cifră de afaceri netă de 293.908 lei și un profit net de 147.871 lei, cu un singur angajat.

Comentarii Facebook