Primarul Pivariu, după alegerile de duminică: „Sper că cei care vor primi mandate de consilieri locali să înțeleagă că trebuie să muncim pentru Florești”


Primarul Bogdan Pivariu a câștigat alegerile locale din comuna Florești cu o majoritate covârșitoare. Edilul a obținut peste 50% din voturile floreștenilor.

Edilul celei mai mari comune din România spune că speră ca în viitorul mandat și consilierii locali să înțeleagă că trebuie să muncească pentru Florești. 

„Campania electorală s-a încheiat! 

Pe toată perioada campaniei electorale nu am pronunțat numele niciunui contracandidat și niciunui alt partid advers. 

În această campanie am decis, ca și acum 4 ani, să ne axăm doar pe o comunicare pozitivă, axată pe proiecte.

S-a dovedit că majoritatea covârșitoare a floreștenilor rezonează cu o campanie electorală constructivă. 

Am reușit să intru în contact cu o mare parte dintre voi, să înțeleg și mai bine nevoile și așteptările voastre din diversele zone ale Floreștiului. Vă asigur că toate aceste nevoi se vor transforma în proiecte. 

Au fost multe atacuri la adresa mea, multe informații neadevărate rostite doar cu scopul de a face scandal. Dar nu am răspuns provocărilor. Știu că acest tip de acțiuni sunt contraproductive.

Votul covârșitor în favoarea mea denotă faptul că electoratul din Florești este un electorat de generație nouă, care apreciază respectul între advesari politici.

Sper ca toți cei care vor primi mandate de consilieri locali să înțeleagă că de azi trebuie să muncim pentru Florești. 

Trebuie să înțelegem că Florești are nevoie de soluții și nu își permite să piardă timp prețios cu bătălii și scandaluri politice sterile. 

Florești are nevoie de proiecte, pentru că Florești are nevoie de modernitate. 

Mulțumesc tuturor celor care ați fost la vot și vă asigur că începând de azi continuăm munca asiduă pentru a rezolva problemele din Florești”, a transmis Bogdan Pivariu. 

Comentarii Facebook