PSD a dat startul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura la președinție a lui Marcel Ciolacu: Remus Lăpușan: ,,O alegere potrivită”


PSD Cluj a început campania de strângere de semnături pentru a susține candidatura la președinție a lui Marcel Ciolacu, astăzi, 11 septembrie, în fața sediului PSD Cluj. 

Printre susținătorii prim-ministrului pentru a ajunge în poziția de președinte al țării se numără și Remus Lăpușan. Consilierul județean PSD a vorbit, în cadrul evenimentului menționat anterior, despre abilitățile și calitățile pe care Marcel Ciolacu le are pentru a deveni următorul președinte.

,,Astăzi am vrut să marcăm lansarea candidaturii la președinție a domnului Ciolacu. Mi se pare o alegere potrivită pentru România, deoarece avem nevoie de stabilitate. A demonstrat acest lucru în calitate de prim-ministru. Avem nevoie de o bună guvernare, mai ales între președinte și Guvern. Cred că experiența pe care a dobândit-o în ultimii ani de zile îl recomandă pentru poziția de președinte,” a explicat Remus Lăpușan. 

Acesta a continuat prin a spune că la acțiunea de strângere a semnăturilor participă mulți colegi din cadrul PSD, fiind prezenți în tot județul. 

,,Eu sunt foarte optimist în acest moment. Cetățenii pun întrebări, sunt mulțumiți de administrația domnului Marcel Ciolacu în calitate de prim-ministru. Este un prim pas pentru a câștiga alegerile prezidențiale,” a mai precizat consilierul județean PSD.


Comentarii Facebook