PSD Cluj: Echipa lui Dîncu rămâne la conducerea filialei județene/ Lăpușan promite sprijin total tinerilor


PSD Cluj și-a ales astăzi echipa de conducere în cadrul Conferinței Județene care a avut loc la Hotelul Univers T din Cluj-Napoca. Social-democrații au votat ca echipa lui Vasile Dîncu, să continue să conducă filiala clujeană. Prim-vicepreședinții care îi vor fi alături sunt Remus Lăpușan, unul dintre cei mai vechi social-democrați clujeni și Răzvan Ciortea, cel care a devenit senator, după ce Vasile Dîncu a fost ales ca europarlamentar. 

Doi prim-vicepreședinți și 17 vicepreședinți va avea PSD Cluj

Alexandru Cordoș, a fost ales secretarul executiv al filialei, care va avea și 17 vicepreședinți.

Prim-vicepreședintele PSD Cluj Remus Lăpușan a făcut un apel la unitate și transparență în cadrul conferinței și a promis că va sprijini organizația de tineret, mai ales că la rândul lui, în urmă cu mulți ani, a fost președinte al TSD Cluj.

„Mă voi strădui să aducem mai aproape de partid acele segmente ale populației care, poate, se simt acum neglijate sau nu conștientizează faptul că noi suntem o alternativă viabilă! Sunt pe deplin conștient că trebuie să pregătim din timp o generație care, la un moment dat, va prelua destinul partidului. Așa că voi sprijini organizațiile de tineret cu tot ce este nevoie. Am fost și eu la rândul meu președinte al TSD Cluj și știu cât este de important să beneficiezi de sprijinul seniorilor din partid. Cred că trebuie să promovăm în continuare o comunicare deschisă și transparentă în interiorul partidului. Într-o lume în continuă schimbare, comunicarea eficientă este cheia succesului. Sunt adeptul transparenței totale în deciziile pe care le vom lua și al implicării fiecărui membru în procesele noastre de consultare și decizie”, a declarat Remus Lăpușan, prim-vicepreședintele PSD Cluj.


Comentarii Facebook