Vineri 18 Octombrie

PSD Cluj și-a lansat candidații la Parlament, profesioniști și tineri ambițioși:„Clujul poate fi un model de excelență. E nevoie de oamenii care să o facă”


PSD Cluj își anunță candidații pentru Parlamentul României: „Vrem să transformăm Clujul într-un model de excelență”

PSD Cluj a anunțat lista candidaților pentru alegerile parlamentare din 2024, formată din „profesioniști cu experiență și tineri ambițioși” care împărtășesc viziunea partidului de a transforma Clujul într-un „județ model pentru România”. Lista de candidați pentru Senat include nume precum Alexandru Cordoș, cadru didactic universitar, și Mircea-Iosif Rus, cercetător. Printre candidații pentru Camera Deputaților se numără Răzvan Iulian Ciortea, senator, și Ioan Oleleu, vicepreședinte ANSVSA.

Candidații pentru Senatul României:

  1. Alexandru Cordoș - cadru didactic universitar
  2. Adina-Emilia Marinca - avocat
  3. Horea-Dorin Chirteș - antreprenor
  4. Anna Rusu - director economic
  5. Valentin-Dorel Pojar - primar
  6. Mircea-Iosif Rus - cercetător

Candidații pentru Camera Deputaților:

  1. Răzvan Iulian Ciortea - senator
  2. Remus Gabriel Lăpușan - membru Uniqa Asigurări
  3. Ioan Oleleu - vicepreședinte ANSVSA
  4. Laura Elena Chiorean - avocat
  5. Cristian-Vasile Chifor - inginer constructor
  6. Ovidiu-Ioan Săcară - director
  7. Luana-Beatrice Șerban - consilier parlamentar
  8. Andrei Bradea - director vânzări
  9. Aurelia Cristea - director
  10. Vasile Băgăcean - laborant
  11. Claudiu Dumitru Ghencian - antreprenor
  12. Horațiu Muntean-Roșca - director
  13. Teodora Valean - consilier JURIDIC

PSD Cluj și-a asumat o viziune de dezvoltare bazată pe patru piloni esențiali: dezvoltarea comunităților locale, modernizarea infrastructurii, îmbunătățirea sănătății și educației și descentralizarea administrației publice.

„Ne dorim ca niciun locuitor al județului să nu fie ignorat. Fie că vorbim de locuitorii din oraș sau din zonele rurale, fiecare cetățean trebuie să aibă acces la resursele de care are nevoie pentru o viață demnă”, sus'in social-democrații clujeni.

Un accent deosebit va fi pus pe proiecte de infrastructură de anvergură, precum Metroul din Cluj-Napoca și Centura Metropolitană, pentru a facilita mobilitatea și conectivitatea între regiunile județului. În ceea ce privește sănătatea, PSD Cluj dorește să sprijine construcția Spitalului Regional de Urgență și a unor centre paliative, în timp ce în educație, prioritățile includ siguranța în școli și accesul echitabil la educație de calitate.

PSD Cluj, alături de guvernul Marcel Ciolacu, își propune să continue „să sprijine politicile publice necesare care vor rezolva inclusiv cele mai stringente probleme ale clujenilor” și invită cetățenii să li se alăture în acest demers de „dezvoltare, prestigiu și stabilitate” pentru Cluj. 

Comentarii Facebook