Miercuri 2 Octombrie

Restricții de circulație pe o stradă din Florești, din cauza unor lucrări la rețeaua de apă. Șoferii sunt rugați să folosească rute ocolitoare


Reprezentanții Primăriei Florești au anunțat că miercuri, 2 octombrie, vor avea loc lucrări de noapte la rețeaua de alimentare cu apă din zona străzii Simion Bărnuțiu din comună. 

Compania de Apă Someș va desfășura o intervenție începând cu ora 22:00, pe tronsonul cuprins între magazinul Mega Image și intersecția cu strada Gheorghe Doja. 

Prin urmare, circulația pe strada Simion Bărnuțiu va fi restricționată în intervalul 22:00-05:00.

Restricții de circulație miercuri 2 octombrie a.c. pentru lucrări de noapte la rețeaua de alimentare cu apă - zona străzii S. Bărnuțiu

Compania de APĂ SOMEȘ informează că în această noapte, începând cu ora 22:00 se vor efectua o serie de lucrări la rețeaua de alimentare cu apă, în zona străzii Simion Bărnuțiu, pe tronsonul cuprins între magazinul Mega Image și intersecția cu strada Gheorghe Doja. 

În atenția locuitorilor din zonă, precum și a participanților la trafic, circulația va fi restricționată în intervalul 22:00-05:00.

Vă rugăm folosiți rute ocolitoare.

Mulţumim pentru înţelegere şi sprijin!”, au transmis reprezentanții Primăriei Florești. 

Comentarii Facebook