Restricții de circulație pe o stradă din Florești, din cauza unor lucrări la rețeaua de apă. Șoferii sunt rugați să folosească rute ocolitoare


Reprezentanții Primăriei Florești au anunțat că începând de miercuri, 16 octombrie, Compania de Apă Someș anunță demararea unor lucrări edilitare pe strada Valea Gârboului, pentru aproximativ trei zile. 

Lucrările se vor consta în săpături la adâncime pentru instalarea unei stații de pompare a apelor uzate.

Restricții de circulație pe strada Valea Gârboului pentru lucrări de îmbunătățire a serviciilor edilitare

Compania de Apă Someș anunță demararea unor lucrări edilitare pe strada Valea Gârboului, pentru aproximativ trei zile, începând de miercuri 16 octombrie a.c. 

Lucrările se vor desfășura în tronsonul numerelor 35-40, pe strada Valea Gârboului și vor consta în săpături la adâncime pentru instalarea unei stații de pompare a apelor uzate.

Noua stație va avea o capacitate mărită, adaptată nevoilor impuse de gradul de urbanizare existent în zona amintită, și implicit îmbunătățirea calității și eficientizarea serviciilor de utilități publice.

Lucrările de amplasare rezervor stație, cuplări la rețea, se vor desfășura între orele 09:00-16:00 și vor necesita restricții ale traficului. 

Vă rugăm ca în limita posibilităților să folosiți rute alternative. 

Vă mulțumim pentru înțelegere.”, au transmis reprezentanții Primăriei Florești. 

Comentarii Facebook