Rezultate alegeri Cluj 2024: Prezență mare la vot la Cluj. 50,32% din clujeni au votat astăzi la alegerile locale



Știre în curs de actualizare....

UPDATE ora 1:00

Citește ȘTIREA 

REZULTATE ALEGERI CLUJ 2024 - Emil Boc câștigă încă un mandat de primar al Clujului, iar Alin Tișe de președinte al Consiliului Județean Cluj- declarația îi aparține lui Rareș Bogdan , prim-vicepreședinte PNL


Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL , a anunțat în această noapte, în jurul orei 1:00, că, la Cluj, PNL a câștigat și fotoliul de primar, prin Emil Boc, și pe cel de președinte al Consiliului Județean Cluj, prin Alin Tișe. 

”La Cluj am câștigat și Primăria și Consiliul Județean”, a anunțat Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL Cluj

Întrebat dacă este adevărat că la Cluj Emil Boc nu mai are Consiliul Local, Rareș Bogdan a evitat un răspuns și a spus că numărătoarea paralelă este coordonată de la București de Florin Roman, și că nu vrea încă să se pronunțe asupra acestui subiect.  

-----------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE ora 23:00

ORA 23:00- La Cluj au votat la alegerile locale 312.026, adică 50.32% dintre persoanele cu drept de vot, dintr-un total de 614.807 înscriși pe liste permanente la Cluj și 5160 alegători înscriși pe liste complementare 5160 alegători.

Pentru alegerile europarlamentare, la Cluj au votat și mai mulți alegători. Mai exact, și-au exprimat votul 336.970 de alegători, adică 54.81%, din totalul de  614.470 de alegători înscriși pe liste permanente.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

În județul Cluj, la alegerile locale s-au prezentat la urne 311.661 dintre cei 614.807 de cetățeni cu drept de vot. Potrivit cifrelor anunțate de Autoritatea Electorală Permanentă la ora 22.00, în județul Cluj, prezența la alegerile locale a fost de 50,30%. Pentru europarlamentare, la nivelul județului Cluj au votat 54.76% dintre clujeni, în timp ce la nivelul municipiului Cluj-Napoca, pentru europarlamentare au votat 54.51% dintre alegători.

Cifrele finale privind prezența la vot vor fi anunțate la ora 23.00.

Între timp, numărul total al votanților din Cluj la alegerile locale a ajuns la ora 22:45 la 311.943, procentul fiind modificat foarte puțin: 50.31%. 

Alegătorii au avut de ales dintre următorii candidați: 

Emil Boc (PNL) -

Sabin Sărmaș (independent) 

Aurelia Cristea (PSD) 

Viorel Băltărețu (Alianța Dreapta Unită – ADU)

Olah Emese (UDMR) – 

Călin Cozma (AUR) – 

Ramona-Victoria Strugariu (REPER) 

Sorin Valeriu Naș (SOS) – 

Dan-Mihai Iacob (PUSL) – 

Sorin Virgil Vamoș (independent) – 

Rezultate Alegeri Cluj 2024 EXITPOLL :Candidații pentru președinția Consiliului Județean Cluj

Alin Tișe (PNL)-

Alexandru Cordoș (PSD)-

Adrian Oros (Alianța Dreapta Unită – ADU)-

Csoma Botond (UDMR)-

Eugen Cristian Șipoș (AUR)-

Florian Alexandru Nicula (SOS)-

Știre în curs de actualizare...

CITIȚI ȘI 

REZULTATE EXIT-POLL alegeri europarlamentare, ora 22.00! PSD-PNL câștigă europarlamentarele cu 54% - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Comentarii Facebook