REZULTATE ALEGERI CLUJ Emil Boc câștigă încă un mandat de primar al Clujului, iar Alin Tișe de președinte al Consiliului Județean Cluj

Citește și știrea

Rezultate alegeri Cluj 2024 : Emil Boc 45%, Sabin Sărmaș 30% (Numărătoare paralelă PNL- Surse politice)

 Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL , a anunțat în această noapte că, la Cluj, PNL a câștigat și fotoliul de primar, prin Emil Boc, și pe cel de președinte al Consiliului Județean Cluj, prin Alin Tișe. 

”La Cluj am câștigat și Primăria și Consiliul Județean”, a anunțat Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL Cluj

Întrebat dacă este adevărat că la Cluj Emil Boc nu mai are Consiliul Local, Rareș Bogdan a evitat un răspuns și a spus că numărătoarea paralelă este coordonată de la București de Florin Roman, și că nu vrea încă să se pronunțe asupra acestui subiect.  


În ceea ce privește prezența la vot, la Cluj aceasta a trecut de 50%. 

Mai exact, au votat la alegerile locale 312.026, adică 50.32% dintre persoanele cu drept de vot, dintr-un total de 614.807 înscriși pe liste permanente la Cluj și 5160 alegători înscriși pe liste complementare 5160 alegători.

Pentru alegerile europarlamentare, la Cluj au votat și mai mulți alegători. Mai exact, și-au exprimat votul 336.970 de alegători, adică 54.81%, din totalul de  614.470 de alegători înscriși pe liste permanente.

Citește și știrea 

Rezultate alegeri Cluj 2024: Prezență mare la vot la Cluj. 50,32% din clujeni au votat astăzi la alegerile locale - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Comentarii Facebook