Duminica 8 Septembrie

Sabin Sărmaș : ”Am votat pentru Cluj! Cred că Clujul va reuși, în sfârșit, să fie pe primul loc la prezența la vot” VIDEO


Candidatul independent Sabin Sărmaș a votat dimineață la secția 67, amenajată în cadrul Colegiului Național George Coșbuc din Cluj-Napoca.

Am votat pentru tot ce am susținut în campania electorală, pentru Cluj, în general” a spus Sărmaș, care candidează pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca.

vot.jpg

Prezent la vot alături de soția sa, Timea, el s-a declarat încrezător că la Cluj-Napoca se va înregistra una din cele mai mari prezențe la vot dintre marile orașe.  

”E o zi perfectă pentru vot astăzi, e o zi în care eu cred ca va reuși Clujul, pentru prima dată în ultimii ani, să fie pe primul loc la prezența la vot, între marile orașe ale României.

De altfel, noi am și dat drumul astăzi la o competiție între cartierele Clujului. Voi ține lumea la curent cu cât se votează, unde se votează mai mult și sunt convins că vor ieși clujenii la vot.

Avem și o competiție și pariuri interne. Îl avem și pe Vintilă, teckelul nostru sârmos, care a prezis trei cartiere care vor câștiga competiția la vot astăzi.

Despre asta e vorba astăzi, despre o zi foarte bună, în care lumea va merge la vot”, a spus canidatul independent Sabin Sărmaș.

vot2.jpg

Comentarii Facebook