Vineri 18 Octombrie

Șase comune clujene primesc sute de mii de lei pentru asigurarea transportului elevilor și achiziționarea de centrale termice

Șase comune clujene vor primi bani în plus  din fondul de rezervă al bugetului județului Cluj pentru asigurara transportului elevilor în comunele Ceanu Mare, Recea-Cristur, Gilău și Căpușu Mare, precum și înlocuirii centralelor termice  aflate în dotarea școlii din Sâncraiu, respectiv la clădirea ce deservește Subunitatea de Pompieri Mociu.

Astfel, comuna Ceanu Mare, unde sunt înregistrați 300 de elevi, va primi 250.000 de lei pentru achiziționarea unui nou microbuz școlar. De asemenea, și comuna Recea-Cristur va primi 250.000 de lei pentru înlocuirea vechiului microbuz care deservește elevii din cele nouă sate. 

Mai mult, aceeași sumă a fost alocată și comunei Gilău, ajutorul urmând a fi utilizat cu același scop, de achiziționare a unui nou mijloc de transport al școlarilor. Nu în ultimul rând, comuna Căpușu Mare a primit o alocare în valoare tot de 250.000 lei pentru cumpărarea unui nou microbuz.

Totodată, Consiliul Județean Cluj a acordat comunei Sâncraiu suma de 250.000 de lei pentru achiziționarea a 8 centrale termice necesare încălzirii spațiilor școlii, iar comuna Mociu a primit suma de 39.000 de lei în vederea înlocuirii centralei termice de la clădirea aparținând comunei Mociu care a fost dată în folosință cu titlu gratuit Subunității de Pompieri Mociu.

Comentarii Facebook