Sambata 28 Septembrie

Senatorul clujean Adrian Oros, despre liderii PNL care vorbesc de mineriadă: „Cum să vorbești despre oprirea curentului extremist când tu l-ai creat?”


Senatorul clujean Adrian Oros a lansat un atac virulent asupra guvernului, acuzându-l de incompetență, corupție și subminarea democrației.  Oros critică dur actuala conducere, calificând-o drept "un guvern de repetenți și un stat slab și corupt".

Senatorul a subliniat că, în contextul actual, este imposibil ca acest guvern să lupte eficient împotriva extremismului sau să apere democrația. Oros a făcut referire la recentele discursuri ale liderilor PNL, care au evocat mineriada din 13-15 iunie 1990, și a criticat ipocrizia acestora. "Cum să vorbești de oprirea curentului extremist când tu l-ai creat⁉️ Prin incompetență și corupție", spune Oros.

Oros a acuzat guvernul că, în ultimii trei ani, a subminat economia românească prin taxe și impozite mărite și a încurajat nemunca și șmecheria. Senatorul a subliniat că deciziile sunt luate de "repetenți și plagiatori" și a acuzat oficialii de furt și prăduirea afacerilor cu capital românesc.

Senatorul a dat exemple concrete de corupție, menționând cazurile lui Buzatu, Stănescu și Arsene, care ar fi fost implicați în activități ilicite. De asemenea, Oros a criticat comasarea alegerilor și presupusele fraude electorale, afirmând că 1,5 milioane de voturi au fost anulate și 15.000 de voturi au fost "pierdute."

În concluzie, Oros a declarat că un guvern corupt și incompetent nu poate face din România o țară puternică și democratică. "Un stat slab și corupt, un guvern care calcă în picioare democrația doar pentru a se perpetua la putere, nu are cum să facă o Românie puternică și democratică," a spus senatorul.

Declarația completă a senatorului clujean Adrian Oros:

„Un guvern de repetenți și un stat slab și corupt, care calcă în picioare democrația doar pentru a se perpetua la putere, nu are cum să lupte cu extremismul și nu poate apăra democrația. 

Am văzut zilele acestea lideri PNL, făcând referire la mineriada din 13-15 iunie 1990. Chiar și unii urmași ai lui Iliescu ( regizorul mineriadelor) au încercat să grăiască doct pe acest subiect.  

Ne spuneau, atașând fotografii “cât o mie de cuvinte” că democrația și libertatea nu sunt un dat, că ele trebuie protejate. 

Făceau referire și la “curentul extremist din Europa” care trebuie oprit, și că acesta rămâne unul dintre obiectivele lor majore. 

O Românie puternică în Europa este o Românie democratică!

Obrăznicie și tupeu. Cum să vorbești de oprirea curentului extremist când tu l-ai creat⁉️ Prin incompetență și corupție. 

De 3 ani  Guvernul Comasat subminează economia românească prin taxe și impozite mărite, prin stimularea nemuncii și a șmecheriei. De 3 ani repetenții și plagiatorii iau decizii în statul român. Unii reprezentanți ai statului și ai serviciilor fură cot la cot și prăduiesc afacerile cu capital românesc. 

În timp ce românilor li se spune că este nevoie de stabilitate, Buzatu fură cu portbagajul, Stănescu ia banii fermierilor pe stuful din Deltă, iar Arsene este ajutat să fugă din țară. 

Da, avem stabilitate. În prostie și în hoție. 

Toată lumea știe că “opoziția de operetă”, acum scăpată de sub control, a fost creată de guvern pentru a arăta că este singura alternativă. Asta este România lor democratică. 

Iar peste toate, ca să se perpetueze la putere, guvernul a comasat alegerile si le-a fraudat. 

1,5 milioane de voturi nule și 15.000 de “voturi pierdute”. Și vor continua, pentru că anul acesta mai sunt alegeri. 

În concluzie, un stat slab și corupt, un guvern care calcă în picioare democrația doar pentru a se perpetua la putere, nu are cum să facă o Românie puternică, și nici o Românie democratică”.

Comentarii Facebook