Duminica 8 Septembrie

Strada Uliului din Cluj-Napoca se prăbușește de tot: Imagini apocaliptice cu alte crăpături din această seară ale străzii care a luat-o la vale -FOTO


Strada Uliului din Cluj-Napoca se confruntă cu o nouă catastrofă, după ce o altă porțiune de drum a crăpat în această seară. Imagini apocaliptice surprind momentul în care o parte semnificativă a străzii a alunecat, lăsând în urmă un peisaj dezolant și periculos pentru locuitori.

Locuitorii din zonă sunt îngrijorați și cer intervenția urgentă a autorităților pentru a preveni posibile accidente și a stabiliza terenul. "Este o situație critică. În fiecare zi ne temem că se va prăbuși și mai mult" a declarat unul dintre rezidenți.

Acesta nu este primul incident de acest fel pe Strada Uliului. În ultimii ani, mai multe prăbușiri parțiale au fost raportate, atribuindu-se în principal construirii caselor într-o zonă cu un sol cu structiră slabă.  

Imaginile surprinse la fața locului arată dimensiunea dezastrului, cu asfaltul rupt și pământul alunecat în vale, oferind un tablou sumbru. Locuitorii sunt sfătuiți să evite zona până la finalizarea lucrărilor de reparație și consolidare.

CITIȚI și 

Strada Uliului din Cluj a luat-o iar la vale. Ca să acopere crăpăturile, autoritățile au turnat rapid asfalt. A doua zi a crăpat asfaltul -VIDEO - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)


uliului 1.jpg

uliului 2.jpg

uliului 3.jpg

uliului 4.jpg





Comentarii Facebook