Miercuri 2 Octombrie

„Sunt asfaltate ulițele în sate și noi stăm pe o stradă care arată ca după război, în orașul de 5 stele”- Revolta unui clujean din cartierul Zorilor


Unele străzi din municipiul Cluj-Napoca arată mult mai rău decât ulițele unor sate uitate de lume. Aceasta este concluzia la care a ajuns un clujean care locuiește de 18 ani pe strada Nichita Stănescu din cartierul Zorilor. 

El susține că a făcut sesizări în nenumărate rânduri în legătură cu starea deplorabilă în care a ajuns drumul, însă nimeni nu a intervenit. 

Clujeanul a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să găsească o soluție pentru asfaltarea străzii, deoarece în scurt timp nu va mai putea fi tranzitată din cauza gropilor uriașe. 

Bună, doresc să fac o sesizare cu privire la starea deplorabilă a Str. Nichita Stănescu. Locuiesc de 18 ani pe această stradă și facem sesizări repetate, dar nu se întâmplă nimic.

Sunt asfaltate ulițele în sate, iar noi locuim pe o stradă care arată ca după război, într-un oraș de 5 stele. Și plătim an de an impozit la primărie. Chiar nu se poate găsi o soluție?”, a semnalat un clujean. 

Comentarii Facebook