Sambata 5 Octombrie

„Toți pereții se crapă”- Probleme grave pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca din cauza trepidațiilor generate de traficul intens


Persoanele care locuiesc pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca se confruntă cu probleme serioase cauzate de vibrațiile puternice generate de traficul intens și de viteza excesivă a vehiculelor de mare tonaj care circulă în zonă. 

Un clujean a semnalat faptul că pereții apartamentului său se crapă în mod constant din cauza trepidațiilor, iar eforturile de reparare au fost zadarnice. După ce a refăcut unul dintre pereți, fisurile au reapărut la scurt timp.

Din cauza vibrațiilor de pe Bulevardul Muncii nr. 219, toți pereții se crapă, plus că, atunci când trec mașinile cu viteză mult mai mare față de cea recomandată, vibrează tot apartamentul, iar eu nu sunt singura care se plânge de acest lucru.

Am reparat peretele și, după nici o lună, au apărut fisuri. Ar trebui făcut ceva în acest sens. Care ar fi soluția? Aștept un răspuns.”, a semnalat un clujean, într-o sesizare adresată Primăriei Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook