Umilință maximă pentru PNL Cluj. Trebuie să ceară scuze public și să plătească despagubiri altui partid, după ce au fost prinși cu falsuri VIDEO

Instanța a dat verdictul final în cazul pliantelor false, cu sigla USR, răspândite de PNL Cluj.

PNL este obligat să plătească daune morale și să publice un comunicat în presa națională prin care să își ceară scuze public pentru încălcarea drepturilor USR.

Cu 5 ani în urmă, Cristian Ciuta, liderul TNL Cluj, și Alexandru Piticar, membru PNL, au fost prinși distribuind pliante false cu sigla Alianței USR PLUS. Deși PNL Cluj susținea că cei doi au fost sancționați, realitatea este alta:

  • Cristian Ciuta a fost propus consilier județean PNL, iar acum va începe al doilea mandat
  • Alexandru Piticar deține o funcție în Primăria Cluj-Napoca

Oana Murariu, Președinta USR Cluj, a comentat această decizie a instanței și modul în care PNL i-a protejat pe falsificatori: „Pentru PNL nu mai înseamnă mare lucru concepte precum onoare, legalitate și onestitate. Singurele lucruri ce contează sunt funcțiile la care speră după alegeri, care vor hrăni familiile, clientela și apropiații lor. De acum înainte, este momentul ca cetățenii să spună un NU hotărât acestui sistem și să oprească risipa, batjocura și ilegalitățile.

Iata și imaginile cu membrii PNL care au luat-o la fugă când au fost filmați distribuind pliante false, despre care susțineau că sunt tipărite de USR.


Comentarii Facebook