Sambata 5 Octombrie

Un clujean le bate obrazul polițiștilor locali: „Renunțați la bilețelele de dragoste din parbriz și faceți-vă treaba, pentru numele lui Dumnezeu!”


Situația trotuarelor blocate de zeci de mașini parcate neregulamentar reușește să le scoată peri albi chiar și celor mai calmi clujeni. 

Problema persistă de ani de zile și se înrăutățește din ce în ce mai mult, iar autoritățile publice locale par a fi legate de mâini și de picioare în fața șoferilor fără pic de bun simț. 

Un clujean susține că trotuarele de pe strada Cometei din Cluj-Napoca sunt blocate de mașini de la un capăt la celălalt. Cu toate acestea, Poliția Locală nu reușește să-i convingă pe proprietari să-și mute mașinile. 

Prin urmare, clujeanul a decis să înroșească aplicația MyCluj cu sesizări și să reclame problema parcărilor ilegale telefonic până când polițiștii locali vor renunța la „bilețelele de dragoste din parbriz și vor lua măsuri concrete. 

El susține că pe trotuarul de pe strada Cometei este o mașină abandonată de peste doi ani, dar nimeni nu a luat măsuri. 

Trotuarele de pe strada Cometei, blocate de mașini aproape de la un capăt la celălalt. Vă spun de pe acum că vă voi lăsa sesizări aici și telefonic până veți renunța la bilețelele de dragoste din parbriz și chiar veți lua măsuri. Pe stradă e o Mazda albastră abandonată de peste 2 ani, care blochează trotuarul. Nu mai închideți ochii și faceți-vă treaba, pentru numele lui Dumnezeu!”, a semnalat un clujean. 

Comentarii Facebook