Un clujean recomandă Primăriei Cluj-Napoca să amenajeze parcări între copacii de pe B-dul Nicolae Titulescu: „Spațiul verde e distrus oricum”


Situația parcărilor de pe Bulevardul Nicolae Titulescu pare a fi una dintre problemele pentru care Primăria Cluj-Napoca nu a găsit încă o soluție. În lipsa unor locuri libere, șoferii își parchează mașinile pe unde apucă: pe trotuare, pe partea carosabilă sau chiar pe spațiile verzi din zonă. 

În ciuda amenzilor simbolice aplicate, șoferii nu au de gând să părăsească parcările improvizate, pentru că fie nu au o altă alternativă, fie profită de indiferența și comoditatea autorităților. 

Un clujean le-a recomandat reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca să amenajeze parcări între copacii de pe spațiile verzi deja distruse de cei care parchează ilegal. 

El susține că ar fi o variantă mai civilizată decât situația actuală, când mașinile aduc noroiul din spațiul verde pe trotuar și circulă printre pietoni. 

Ceva noutăți în legătură cu parcarea ilegală a mașinilor pe trotuarele de pe bulevardul Nicolae Titulescu? Soluții? Termene?

De 4 ani e tot așa, la început toată lumea se uita cu atenție și îngrijorare, am primit telefon și de la Poliția Rutieră că va fi totul sub control după asfaltare, de atunci toată lumea închide ochii.

Dacă spațiul verde dintre copaci e distrus oricum, ba chiar e totul plin de praf și de noroi, de ce nu amenajați cum trebuie parcări între copaci? Cum e și pe strada Avram Iancu, doar că aici ar fi 1 loc între 2 copaci și distanța ar trebui să fie ok în majoritatea cazurilor.

Ar fi un mod civilizat, nu cum e acum să se circule pe trotuar pentru găsirea unui loc, aducând tot noroiul pe trotuar și îngustând mai bine de jumătate față de cum era înainte. Vi se pare ok?”, a transmis clujeanul. 


Comentarii Facebook