Miercuri 2 Octombrie

Un clujean și-a găsit mașina mucegăită într-un parking administrat de Primăria Cluj-Napoca: „Nu merge ventilația. E într-o stare urâtă pe interior”


Un clujean susține că și-a găsit mașina plină de mucegai, după ce a lăsat-o pentru o perioadă mai lungă de timp în Parkingul Primăverii 20, parcare administrată de Primăria Cluj-Napoca. 

Bărbatul a relatat că își lasă mașina în același loc de ani de zile și niciodată nu s-a confruntat cu astfel de probleme. Prin urmare, el consideră că situația este generată de ineficiența sistemului de ventilație care fie nu funcționează corespunzător, fie este stricat.  

Clujeanul a precizat că nu a avut nimic umed în interior care ar fi putut duce la apariția mucegaiului și a solicitat reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca să ia măsuri urgente pentru a remedia problema. 

Parking Primăverii 20- Rog a se verifica și a se pune în funcționarea optimă ventilația pe acel nivel, deoarece mi-am găsit mașina cu urme de mucegai pe interior.

Țin să precizez că o las de câțiva ani acolo, fără a scoate afară pe perioade îndelungate și niciodată nu sa întâmplat acest fapt. Este clar că ventilația nu funcționează corespunzător sau deloc, din varii motive...

Nu am cunoștință despre ceilalți "vecini din parking", însă este clar că mi-am găsit-o într-o stare destul de urâtă pe interior. Să precizez că nu am avut nimic umed sau alte probleme de acest fel de ultima utilizare, care a fost tot pe perioada caldă.”, a reclamat clujeanul. 

Comentarii Facebook