„Un nou drum de mare viteză va fi construit în Trasilvania!” Proiect de peste 27 de milioane de lei pentru Studiul de Feazbilitate al Drumului Cluj - Dej


Pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției Drumului Expres Cluj - Dej, Compania de Autostrăzi a desemnat câștigătorul contractului.

„Un nou drum de mare viteză va fi construit în Trasilvania!”, a anunțat marți directorul CNAIR, Cristian Pistol, care a precizat că a fost desemnat câștigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției Drumului Expres Cluj – Dej.

„După semnarea contractului Asocierea SPECIALIST CONSULTING SRL (lider) – SPECIALIST SMART GROUP SRL – PERFECT CONSULT EUROPE SRL va avea la dispoziție 27,52 milioane de lei (fără TVA) și 18 luni pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate”, a mai precizat Pistol.

Contractul urmează să fie semnat după un termen de zece zile, în cazul în care nu vor exista contestații.

Drumul Expres Cluj -Dej va avea o lungime estimată de 75 km și va asigura o conexiune cu Drumul Gilău – Apahida (TR Feleac, indicativ TR35) și cu autostrada A3 (Autostrada Transilvania).

proiect-de-fezabilitate.jpg

Comentarii Facebook