Duminica 8 Septembrie

Victor Ponta, audiat la DNA în dosarul Rovinari-Turceni



Premierul Victor Ponta s-a prezentat, miercuri dimineață, la sediul DNA, acesta fiind citat în dosatul Rovinari-Turceni.

La intrarea în sediul DNA, premierul a confirmat că expertiza din dosar este finalizată. În ceea ce privește eventuale declarații, el a arătat că procurorul de caz va decide în acest sens, potrivit Agerpres.

Ponta a fost chemat la DNA în 13 iulie, unde a fost anunțat că în dosar s-a dispus efectuarea unei expertize financiar-contabile și că procurorii au instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce îi aparțin în dosarul Rovinari—Turceni, dosar în care este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani.

Tot atunci, DNA i-a schimbat calitatea în acest dosar din suspect în inculpat.

"În cauză, procurorii au instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce aparțin inculpatului Ponta Victor-Viorel. Inculpatului Ponta Victor-Viorel i s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală", se arată într-un comunicat emis de DNA la acea vreme.

Comentarii Facebook