VIDEO Adrian Oros: Dronele rusești din politica românească, la fel de periculoase ca cele din aer! Unele vor să candideze la Președinție!


Senatorul clujean Adrian Oros a făcut o declarație incendiară, criticând influențele rusești tot mai vizibile în instituțiile statului și în politică. Acesta a atras atenția că, în timp ce autoritățile evită să doboare dronele rusești care încalcă spațiul aerian românesc pentru a preveni o escaladare diplomatică sau militară, o amenințare reală vine din interior. „Ce facem cu dronele rusești din presă, din politică și din instituțiile statului? Nici ele nu pot fi deranjate?”, a întrebat retoric Oros. El a mers și mai departe, subliniind că unele dintre aceste „drone” au ambiții de a candida la Președinția României.

„Ne spun că dronele rusești care pătrund pe teritoriul național nu pot fi doborâte, pentru a evita escaladarea conflictului diplomatic și militar. Dar cu dronele rusești din presă, din instituțiile statului și mai ales din politică, ce facem? Unele candidează la Președinție. Nici ele nu pot fi deranjate?”, a declarat senatorul clujean Adrian Oros.

Comentarii Facebook