VIDEO. Bogdan Pivariu, despre modernizarea zonei de la „Strâmtoarea Terra” din Florești: „Reprezintă un nou pas pentru fluidizarea traficului”


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a dezvăluit ce măsuri au fost luate pentru fluidizarea traficului din Florești. Edilul a vorbit despre instalarea noului semafor la intersecția modernizată dintre Strada Dumitru Tăuțan, DN 1 E60 și Strada Morii. 

De asemenea, prin proiectele desfășurate, au fost instituite noi sectoare de circulație cu sens unic, a fost înființat noul drum Dumitru Mocanu 2 și a fost realizată o bandă de viraj la stânga spre Gilău. 

Semaforul de la intersecția care asigură accesul înspre și dinspre cartierul Terra este de astăzi funcțional. Am modernizat și lărgit această intersecție pentru a asigura un trafic cât mai fluid.

Am creat o bandă nouă pentru autobuze, astfel încât să nu interfereze cu traficul atunci când sunt în stație și am realizat o bandă nouă de viraj la stânga, spre Gilău. Acest segment de drum devine sens unic.

Pentru a asigura un flux al traficului, am înființat noul drum Dumitru Mocan 2 și am facilitat accesul în acesta, prin modernizarea străzii Petuniei.

Modernizarea zonei de la „Strâmtoarea Terra” reprezintă un nou pas pentru fluidizarea traficului în Florești.”, a transmis primarul Bogdan Pivariu, într-un videoclip postat marți, 3 septembrie, pe pagina lui de Facebook.  

Citește și: Traficul din Florești se schimbă total! O intersecție importantă a fost semaforizată și apar noi sectoare de circulație cu sens unic


Comentarii Facebook