Miercuri 9 Octombrie

VIDEO Clujeanul Rareș Bogdan ar fi aruncat fără milă la rechini de premierul Ciucă: „E atrăgător, inclusiv pentru ei. Dar el se bucură. Înoată bine!”


Într-un moment amuzant din emisiunea lui Cătălin Măruță, premierul Nicolae Ciucă a fost provocat la o alegere ipotetică ce a stârnit zâmbete în platou: dacă s-ar afla pe o barcă împreună cu președintele Klaus Iohannis și europarlamentarul Rareș Bogdan și ar fi forțat să arunce pe cineva din barcă, cine ar fi alesul? Fără a ezita, Ciucă a oferit un răspuns savuros, arătând o alegere sigură pentru... clujeanul Rareș Bogdan!

„Pe Rareș Bogdan, pentru că este cât se poate de atrăgător inclusiv pentru rechini. Dar el se bucură. Nu ați văzut ce bine înoată”, a declarat premierul, glumind pe seama abilităților de înot prin politica, și alunecarea similara unui pește, ale lui Rareș Bogdan și transformându-l pe acesta într-o alegere aparent "naturală" pentru rechini.

Replica lui Ciucă, amicală și în spirit de glumă, a fost primită cu hohote de râs. Politicianul clujean, Rareș Bogdan este cunoscut pentru temperamentul său, să-i spunem energic și înflăcărat, a fost „sacrificat” în această ipoteză comică, cu premierul sugerând că rechinii ar aprecia și ei "prezența" unui personaj atât de „apetisant”. 

Vezi VIDEO AICI

Comentarii Facebook