VIDEO- Conflict în traficul din Cluj din cauza ambuteiajelor! Scena de azi e „normalitatea”, din cauza șoferilor care fentează intersecția cu Borhanci


Haos în trafic pe străzile din Borhanci

Traficul din Cluj devine un calvar din ce în ce mai mare pentru șoferii care își pierd cumpătul tot mai des și nervii ies la iveală frecvent. Deja nu mai vorbim de un trafic de coșmar doar pe străzile principale, ci și pe cele înguste din cartiere, unde pe străzi pe care trebuie să se circule pe un singur sens se întră și din celălalt și de aici până la scandal mai e doar un pas. Nici ziua de astăzi nu a fost o excepție. 

De exemplu, Străzile Nucului și Aron Pumnul, din cartierul clujean Borhanci cu acces interzis exceptând riveranii, se transformă în puncte de congestionare în fiecare dimineață și după-amiază.

Mulți șoferi ignoră semnele de interzicere și aleg să intre pe aceste străzi pentru a evita aglomerația de la intersecția principală. Deși sesizările pe platforma MyCluj sunt numeroase autoritățile nu au reușit să identifice niciun participant la trafic care să circule neregulamentar, în ciuda faptului că sutele de cazuri de nerespectare a regulilor sunt evidente zilnic, susține cel care a realizat filmarea.

„Civilizație a la Clooj!”

„Normalitatea” din traficul clujean! Deși străzile Nucului și Aron Pumnul (ultima o alee cu o singură bandă) sunt străzi cu acces interzis, cu excepția riveranilor, în fiecare zi, dimineața și după-masa, se produc astfel de ambuteiaje. Cei care vor să fenteze intersecția cu Borhanci intră pe interzis...În urma sesizărilor pe MyCluj, nu a fost găsit niciun participant la trafic care să circule neregulamentar, deși sunt sute de cazuri zilnic. BTW, deranjat că nu poate trece, babuinul cu Duster a claxonat astăzi încontinuu” susține clujeanul care a filmat incidentul de astăzi.

Screenshot 2024-10-14 192454.png

Comentarii Facebook