VIDEO Emil Boc criticat dur de senatorul Adrian Oros, după elogiile la adresa lui Ciucă: „Fuge spre pericol, ca noi ceilalți să fim în siguranță”


Boc îl compară pe Ciucă cu Napoleon, în timp ce țara e sub ape! 

Senatorul de Cluj, Adrian Oros, președintele Forța Dreptei Cluj, lansează acuzații dure la adresa conducerii PNL, căreia îi reproșează că se îndepărtează de realitate în timp ce România se confrunta cu inundații devastatoare. Oros denunță o ședința recentă a liderilor liberali, pe care o descrie ca fiind o „terapie de grup” în Parlament, în timp ce "multe localități erau sub ape cu oameni disperați și lipsiți de speranță”.

Adrian Oros critică dur comportamentul liderilor PNL, care, în loc să acționeze pentru ajutorarea celor afectați de inundații, „s-au încurajat reciproc” și au lansat atacuri împotriva colegilor din Guvernul Socialist, numindu-i „urmașii comuniștilor”.

Primarul Clujului Emil Boc a luat cuvântul în cadrul ședinței și a avut un discurs elogios la adresa premierului Nicolae Ciucă, pe care l-a comparat cu marii lideri militari ai istoriei. „Când aude o alarmă, fuge spre pericol, ca noi ceilalți să fim în siguranță”, a fost declarația lui Emil Boc ironizată de senatorul Adrian Oros, care a subliniat că primarul Clujului  “nu a precupețit nici un efort pentru a elogia conducătorul”, atunci când l-a asemănat pe Ciucă cu Napoleon și Alexandru cel Mare.

Oros denunță această manifestare ca fiind total deconectată de crizele reale cu care se confruntă România: 

„În timp ce multe localități erau sub ape cu oameni disperați și lipsiți de speranță, gașca care a confiscat PNL a organizat o ședință de “terapie de grup” la Parlament. Unde s-au încurajat reciproc și și-au “înfierat cu mânie proletară” colegii din Guvernul Socialist pe care i-au numit “urmașii comuniștilor”, a declarat Adrian Oros, președintele Forța Dreptei Cluj.  

Oros sugerează că actuala conducere a PNL nu reușește să ofere soluții reale pentru problemele cu care se confruntă țara, fiind mai preocupată de luptele interne și de consolidarea propriei imagini.


Comentarii Facebook