Sambata 12 Octombrie

VIDEO. Ploșnițele marmorate nu se sperie de frig! Clujenii din Gheorgheni încă nu au scăpat de invazia insectelor urât mirositoare: „Ne intră în case”


O clujeancă de pe strada Aleea Detunata din Cluj-Napoca susține că zona este plină de ploșnițe marmorate care încearcă să intre în case. 

Din acest motiv, oamenii nu mai îndrăznesc să deschisă ușile sau geamurile de frică că locuințele lor s-ar putea umple de insecte.  

Femeia a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să intervină de urgență pentru exterminarea ploșnițelor marmorate din Gheorgheni.  

„Pe strada Aleea Detunata e plin de ploșnite, nu se poate lăsa geamul/ușa deschise că intră în casă. Ați putea vă rog face o deratizare în jurul blocului/zonei unde este și mult spațiu verde?”, a semnalat o clujeancă. 

În urmă cu câteva săptămâni, un clujean care locuiește pe strada Alexandru Vaida Voevod din Gheorgheni a relatat că locuința lui s-a umplut de ploșnițe marmorate. El a transmis că trăiește clipe de groază din cauza insectelor, iar situația este și mai complicată având în vedere că are și copii mici. 

„Trăim clipe de groază cu copiii pentru că suntem plini de astfel de ploșnițe care intră și în apartamente. Nu mai știm ce să facem!!! Am dat cu diverse soluții pe pereții exteriori, dar degeaba.

Nici nu mai vorbim de faptul că hainele nici nu se pot întinde pe balcoane, pentru că se umplu de gândaci. Este ca într-un film de groază! Vă rugăm să faceți ceva contra acestor ploșnițe urât mirositoare. Vă mulțumim anticipat!”, a transmis clujeanul. 

Comentarii Facebook