Sambata 5 Octombrie

VIDEO. Strada Uliului din Cluj-Napoca, inundată la nici 24 de ore de la deschiderea circulației: „Așa ceva, mai rar!”


La nici 24 de ore de când primarul Emil Boc a anunțat cu fast că s-a deschis circulația pe strada Uliului din Cluj-Napoca, carosabilul este inundat. 

Pentru consolidarea străzii a fost nevoie de o investiție de 5 milioane de lei din bugetul local, însă problema nu pare a fi rezolvată în totalitate.

Un locuitor din zonă a postat un filmuleț pe rețelele de socializare din care reiese că o porțiune însemnată a străzii este inundată, în urma ploilor din ultimele ore. 

Acesta este drumul dat în folosință de Boc, pe strada Uliului. Uitați ce frumos au lucrat oamenii aici. Așa ceva, mai rar! A poluat un pic și e inundație.”, spune clujeanul în timp ce filmează strada. 

Reamintim că în luna mai a acestui an, strada Uliului a fost puternic afectată de o alunecare de teren, în urma căreia drumul s-a surpat.

După trei luni de lucrări, versantul a fost stabilizat prin amplasarea a 60 de piloți forați pe o lungime de 100 de metri liniari. 

Cu toate acestea, problemele persistă pe alte porțiuni ale străzii, unde au apărut deja crăpături pe asfalt, dar și pe pereții clădirilor. 


Comentarii Facebook