Duminica 8 Septembrie

Viorel Băltărețu, contracandidatul lui Boc: „În 9 iunie, la Cluj, e CRUCIAL să votăm împotriva partidului unic, PSDPNL!” (P)


Viorel Băltărețu acuză alianța PSD-PNL de control total asupra Clujului și cheamă clujenii la vot împotriva partidului unic PSDPNL


Viorel Băltărețu, deputat de Cluj și candidat al Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca critică influența PSD și PNL în administrația locală, acuzându-i de complicitate și de subjugarea orașului. Băltărețu susține că PSD și-a unit forțele cu PNL pentru a menține controlul asupra Clujului, susținându-i pe Emil Boc și Alin Tișe, liderii locali, în ciuda opoziției tradiționale a orașului față de PSD.

„În toată țara, PSD a absorbit PNL pentru a supune fiecare localitate. La Cluj, strategia PSD a fost dintotdeauna să susțină, din culise, PNL. Ioan Rus și Vasile Dâncu i-au susținut pe Boc și Tișe,” a declarat Băltărețu.

El a subliniat problemele majore cu care se confruntă orașul, inclusiv lipsa autostrăzilor, o strategie urbană deficitară, aerul poluat, și dezvoltatorii imobiliari preferați, toate acestea fiind, în opinia sa, caracteristici ale stilului PSD.

Băltărețu a atras atenția asupra discrepanțelor economice din Cluj, unde unii locuitori prosperă datorită companiilor venite în oraș, în timp ce alții se luptă cu costul ridicat al vieții și prețurile locuințelor. El a menționat și problemele tinerilor și familiilor tinere, precum și îngrijorările seniorilor clujeni privind ziua de mâine.

Criticând lipsa infrastructurii și întârzierile în emiterea autorizațiilor, Băltărețu a avertizat că aceste deficiențe descurajează noi companii să se stabilească în Cluj, făcând orașul să stagneze în timp ce Oradea devine tot mai atractivă.

În contextul alegerilor din 9 iunie, Băltărețu a afirmat că alianța PSD-PNL își apără pozițiile cu doi candidați, Emil Boc și Sabin Sărmaș, pregătind un plan B în cazul căderii unuia dintre ei. „Clujenii sunt mai deștepți decât crede sistemul,” a spus el, chemându-i pe locuitori să voteze anti-sistem și să susțină schimbarea adevărată prin votul pentru Alianța Dreapta Unită.

„Îi așteptăm, deci, pe clujeni să iasă în număr cât mai mare la vot și să-și ceară orașul înapoi”, a concluzionat Viorel Băltărețu.

Iată declarația completă:

“În toată țara, PSD a absorbit PNL, pentru a supune fiecare localitate. PSD știe că nu mai poate câștiga singur toată puterea. La Cluj, al doilea oraș din țară, cu vot tradițional anti-PSD, strategia PSD a fost dintotdeauna să susțină, din culise, PNL. Ioan Rus și Vasile Dâncu i-au susținut pe Boc și Tișe.
Influența PSD-ului în conducerea orașului e evidentă, dacă ne uităm cum s-a dezvoltat Clujul: fără autostrăzi, deci cu trafic sufocant; fără o strategie de dezvoltare urbană; cu probleme cronice care nu se rezolvă, precum aerul pestilențial, lipsa școlilor și a cartierelor noi; cu firme de casă care acaparează toate contractele de modernizare a străzilor, cu dezvoltatori imobiliari preferați. Dacă ăsta nu e stilul PSD, nu știu care e.”, spune deputatul de Cluj. 
Economia a crescut, dar Primăria n-a ținut pasul cu economia. O parte din clujeni, angajați în companiile care au venit la Cluj, o duc bine. Alții, sunt sufocați de costul vieții, de prețul locuințelor. Tinerii sunt anxioși și însingurați. Familiile tinere sunt preocupate de grija bugetului. Seniorii Clujului sunt îngrijorați de ziua de mâine. Din păcate, lipsa infrastructurii și întârzierile în emiterea autorizațiilor descurajează alte companii să vină aici. Suntem într-o fundătură, batem pasul pe loc, în timp ce Oradea devine tot mai atractivă pentru locuitori și companii. PNL, cu toată susținerea PSD, nu mai poate. 
În alegerile din 9 iunie, grupul de interese PSD-PNL din Cluj se apără cu doi candidați, Boc și Sărmaș. Au planul A și planul B, cade un candidat, va fi înlocuit de altul, fabricat rapid de sistem, înainte de alegeri. Dar clujenii sunt mai deștepți decât crede sistemul. Sunt absolut convins că toți clujenii care vor ca lucrurile să se schimbe pe bune, vor vota anti-sistem, vor vota Băltărețu Îi așteptăm, deci, pe clujeni să iasă în număr cât mai mare la vot și să-și ceară orașul înapoi”, a spus candidatul Alianței Dreapta Unită.

Acest articol este unul publicitar, oferit în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, cod mandatar CMF: 21240009

Comentarii Facebook